Thursday, February 13, 2014

Yuuhuuuu!!!


It's almost a year x update blog... Isk3. . Why? Sebab dah jadi ibu berkerjaya.. ececey..

Kerja dgn ini company:


Dah kerja almost 8months. Nak jadikan cerita semuanya sbb rezeki. Ada kwn tnya nk kerja ke x,dia dpt offer but dh dpt keje lain ,then email resume terus start kerja. But a week before adala buat solat istikharah sama ada nak kerja atau x. I got the answer in this kinda way. Alhamdulillah.


So far so good. Kerja ok, xde kena balik lambat. Max 6.30pm. Kena tegas jgn ikut sgt bos haha boley x. 

But soon I decide to resign atas sbb personal,nak fokus kat anak katanya,hehe... Tp xpela dah merasa kerja pun.