In

MAS TUTTI




Bukan nak cite pasal cewek indon eh... Sbb sume org pun cite pasal tuts fruts ni, nak join jugakla post........



Kenal menatang ni last year, d 1st franchise jumpa dkt Berjaya Times Square, time tu xtau flavour ape yg best... so main bantai campur aduk sume rasa... mango,choc and vanilla..... topping pun truk saja...



So rasa dia biasa2 je, mcm mls nak beli dh, sbb rasa jcool lg sedap, sbb xde flavour.... Till I read tweet from SM Nasa and Marion Caunter yg obses kat flavour Original...


Now it become my all time favourite flavour TF Original.... Addicted sudah... Seminggu 2-3 times la makan mende ni.....









2 mangkuk, 1 for wawz, n 1 for me, sbb xnk wawz pau aku punya haha...kedekut tul...








 I want this everyday

















Flavour and topping akan sama je setiap kali aku beli..Nak try x my flavour n topping?? huhu

Flavour : TF original
Topping : Strawberry, chocolate mcm MnM tu, caramel sauce tu je






Kalau aku kaya dah lama bukak franchise ni kan...ermmmm I want more..........









Read More

Share Tweet Pin It +1

0 Comments

In

SUJUD SYUKUR PADA MU YA ALLAH








Rezeki setiap manusia adalah rahsia Allah............... Alhamdulillah rezekiku masih ada.........












1 and a quarter bottle for once in every 3hours pump 












 dlm fridge.... bawah





lone ranger dlm freezer


Setelah mencuba every single petua yg ada....susu kembali semula... or lg senang ckp sbb period dh hbs... huhu.. time [period maybe sbb hormon prolactin kurang dihasilkan, ni bahasa saintifiknyela....



Atau bahasa lain, Allah melimpahkan rezeki ke atas diriku semula.... no more stress or risau2 sbb susu xcukup...  Susu yg beli hari tu pun masih comel kt dalam kotak... nak derma kt sape eyh?? xpela expired pun next year





Alhamdulillah, Alhamdlillah, Alhamdulillah.............















Read More

Share Tweet Pin It +1

0 Comments

In Iman

IMAN FROM THE EYE OF DSLR




Greetings peeps.... Hari ni nk share few picture of my sweetheart Iman Hadif yg di capture using DSLR... Sy xde kamera mahal ni,. xmampu...hehe










Aunty Fareha who visited us last week menangkap gambar Iman smpai tertonggeng2 sbb nak practice skill dia kot ahaks.... Thanks aunty yg bermurah hati bg  Iman duit raya walaupun Aunty xkerja lg... Semoga dimurahkan rezeki anda ye ... curi pic ni from her blog....











 His hobby now, nyonyot jari sampai termuntah sbb terjolok anak tekak sendiri









 see berskill x aunty fareha, walaupun kantoi ada jari di situ...haha















 pose saya suka tercengang
















 Merenung tangan untuk disumbat ke dalam mulut





















flirty pose from Iman...






Gambar berikutnya mummy Iman yg shoot using Aunty Long punya kamera






 sweeet pose















 Golek pose
















Oh so handsome pose
















 Up close and personal bebeh









so close I can kish u pose haha......














Pose gambar anak cina mcm kt studio....
















Pose:

 enough with the camera mummy!! come pick me up and feed me... haha
















oh so clean n gebu face