In wawz

apekah????

this post is dedicated to some of the nurses yg kerja kt Hospital Selayang okkay...but 'some' not all....even i knew they won't read this

Mgapakah anda2 sume perlu sibuk nk tau yg my husband dh kawin ke blum??? Sgt xpuas hati okkayy..Kalau blum kawin pun nape?? Nk try ngorat kah?? Nasib baikla ada 1 of my hubby's friend yg tlg clear evrything out that my hubby's taken..Nape xtanya psl doktor lelaki lain kt situ dh kawin ke blum???

Hishh...dugaan btul la bila balik2 je my hasben cite ade nurse ni lambai n say hai dgn flirticious nye, ade yg blikan makanan for him,ade nurse yg tgk dia tdo kt on-call room,ehh tgh type ni tibe2 plak encik hasben call mcm tau2 plak tgh cite psl dia...

hmm bkn nurse je,student medic pun ade jgk...yg minat2la, yg pndg2 laki aku tym tgh wat keje..dugaan-dugaan, handsome sgt ke my hubby kt mata diorg?? kt mata isteri dia mmgla kn,me,sejak tgk grey's anatomy season 1 dulu mcm rasa sume doctor laki pun hensem dgn white coat nye,lagi2 mcm derek shepherd tu,huhu..ble tgk laki sndiri plak pakai white coat,my dream come true la plak kn..

hopefully xde lgla yg mggatal lpas ni ...bersabar ajela, nnt ade jgk la saya pergi meng apply keje kt situ,nk apply keje ape?? cleaner?? tkg masak?? hee xdela smpai mcm tu kn..

sekian...

Related Articles

4 comments:

tevez said...

bekeng nyo lela... saba2 yerr. dugaanngg tu sokmo ada

Misz Delaila... said...

haha aku kn mmg bekeng sokmo

umi said...

ish2..dasat..wahh memalukan btol dak2 mdic klu mgatai ngn abg acap..sabo jela laila..dugaan dpt husband ganteng mmg gtu..~ agpon kat spital mmg HO laki xramai yg nsem..hahaha

Mrs Delaila... said...

huhu tula sabar jela kn umi...kalau xsabar nnt umi tbe2 plak nmpk laila kt hspital tu mop lantai ke hehe....

Search This Blog

I'm Back......

Last entry was 2014. Lamanya x update blog. Rasa malu pula bila baca2 balik entry2 lama. What to update ya. Hmm I am still working. I g...