In

NEW FAMILY MEMBER

Ok, I know im such a bad blogger, berkurun berzaman baru ada update entry...

Nak bgtau skrg dh ada biras,iaitu isteri kpd my brother in law... Ye dh nk ,masuk 2 bulan kawen baru nk bgtau kan...

Semoga kekal hingga akhir hayat, dan mendapat rezeki plg brharga dr Allah swt secepat mungkin,so Iman akan ada cousin hehe....

P.s- nk baby lg,but I don't think I can handle Iman n new baby.. Huu tunggu Iman blh berdikarila.. Iman 3 tahun ok kot huhu

Oh schweet baby boy, mummy mish the little u... Besar dh anak mummy ni

Related Articles

4 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

tgok date picker ats tu bay dah setahun ya.. hepy bday baby..:)

Mrs Delaila... said...

Thank u,dh setahun sebulan dh dia

Mama Likha said...

lela, jgn tgu lama2 rugi tk beranak awal. mcm knad ni ler... nyesal dulu skip2... klo likha ada adik, skrg dh besar pun. mbesar sama2 kan senang, skrg main pun sorg2... iman mgkin besar ni tk pndai main lg, tgu pasni mcm2 lah...ni pasni likha dh 4thn bru nk ada adik, kena jaga baby tecit lakk huuuuuuu.. tu my opinion lah hehe.

Mrs Delaila... said...

Kak nad.. Mmg nakkk sgt? Tp kita ni special kes sket,aritu kena bedah masa iman,so nk xnk kena jgkla tggu 2thn.. Nxt yr boleh dh hehe.. K.nad bila lg mesti comel likha versi lelaki, dpt girl lg pun best jgk.. Boleh likha main masak2 sama2

Search This Blog

I'm Back......

Last entry was 2014. Lamanya x update blog. Rasa malu pula bila baca2 balik entry2 lama. What to update ya. Hmm I am still working. I g...