In random

Sabtu and Sunday



Sabtoooo.....

Hari Sabtu supposed nak g Shah Alam coz hubby nk wat filling kt adik dia Udin,but unfortunately,dia handle bhgian gigi palsula plak...so xjadikla....

Nothing much hari tu,juz relax kt rumah,but tiba2 hari tu mcm loya2 skit pening2... nak baring je.. bgn je loya..tp up to today,still no muntah yg telah dikeluarkan,just batuk2 cm nk throw up tu adola....So it's a good thing, no??

Ptg tu hubby ajak g umah in law pun cm xlarat,but he had to sbb nk anta Omey g birthday party kwn dia...Bila hubby balik mak mentua siap bagi bekal nasi and lauk pauk huhu....

So maghrib tu tiba2 1 whole famiy in law dtg,they came to visit me!!! huhu... Maybe sbb hubby bgtau I'm quite lembik kt rumah tu... So they came bwk fud n g psr mlm bli mkanan2 lain...

No picture that day.... tapiiiiiii




hoooo...kenal ni ape??? I dapat jeruk u.....



Jeruk bukan sbrg jeruk, tapi jeruk ni bapak mentua aku beli... diulangi my father in law yg bagik... bkn mak,mak mentua, kakak mentua(ada ke?) or ape2 mentua yg lain... My father in law u all.... Very thoughtful of him...He must be excited nak jadik atok...hehehe...










Hari Ahad :


Attend 1 wedding, junior lakiku kawin yela 10-10-10 mesti ramai kawin kann... kt Rawang...mula2 okay aje, but suddenly nk dkt sampai adess bley plak batuk2 loya... minyak angin xbawak... So carikla farmasi kt bandar Rawang tu... xjumpa plak..Nasib jumpa 7 -E, so sumbat vicks yg sapu tu dalam idung uhuhuhu....






My hubby dapat ni haha... dah abih kot telur time tu...


Before







After.....

Vogel dahhhh

yg makannye mestila I, xde maknanye laki aku suke mende2 gini..



Related Articles

1 comments:

Nisa' Azman said...

Hihi.. cutenye dpt candy bntuk panda dr knduri kawin.. lain dr yg lain!! ^_^

Search This Blog

I'm Back......

Last entry was 2014. Lamanya x update blog. Rasa malu pula bila baca2 balik entry2 lama. What to update ya. Hmm I am still working. I g...