In Cats

MY FAVOUR FAVOURITE

Malasnye laaa nak update blog nih.... Rasa mcm nk tutup dh je ini blog, muahahaha........ Tgk blog2 yg aku follow pun makin lama makin jarang je hapdet, so aku pun terikut menjadik malas..




Lgpun xde entry menarik pun nak di citer kan... Tp memandangkan nnt dh beranak,mestila nak letak n citer psl anak kt blog ni, so kugagahi jugak mengupdate...



Entry wajib tiap2 minggu, mestila bout my anak2 bulus.........


N this time nak cite pasal my favourite anak bulus..... Semua pun aku sayang sbnrnye, tp yg ni spesel sket........














Sbb dia gemuk!!!!!!!! Kuat sgt menyusu kot.....


Kakak aku pun tgk kucing ni, dia suka si gemok ni, sbb muka dia mcm anak kucing dlm iklan....












Pose gedik skit.... It's a she yer....


Nama xde pun lg, aku panggil momok, konon nama manja utk gemuk... Tp cm pelik je kan, kang ada plak 'momok' dtg sbb ingat pggil dia..........













Tomei kan2, wat muka busyuk sket....











Playing alone...........



Selain suka dia sbb dia gemuk, dia ni jgk suka la kejar kaki kita, bknla kejar pun sbnrnye, tp nk ikut je kot, sbb nmpk bnda brgerak...... Wawz slalu jln cpt2 bg dia kejar, terkedek2 la bontot dia nk ikut, jln pun senget benget,ada hati nk lari laju2............









Hoh yg ni la gmbar agak mcm dlm iklan.... Ye dok?








Adakah aku memilih kasih? atau pun memilih bulu?? hee xdela, sume pun aku syg... Layan sama rata je... Tp sbb dia ni outstanding sket, so jadikla favourite sket........




Yg lain comey2 je jgk











Ni hah, xcomey ke?? Keje nk memanjat aku je bila duk bersila dpn dia..........


Wat muka innocent tau......






Last but definitely not the least...............









The Quadruplet.....










Sume tomey n look alike je..........


Si gemok nyorok plak





Setakat ni xtau lg bley kasi org ke x, sbbnye appa kucing2 ni, iaitu Wawz dh over syg plak kt diorg......... Ayat dia slalu " cmne nk bg kt org ni,sume pun comey" uhuhu



But pape pun kena tunggu putus susu dulu.......







Related Articles

1 comments:

Mama Likha said...

nti inbox kat FB ye klo dpt bg sekor hehehe...

Search This Blog

I'm Back......

Last entry was 2014. Lamanya x update blog. Rasa malu pula bila baca2 balik entry2 lama. What to update ya. Hmm I am still working. I g...