In friends

A VISIT FROM MY FRIENDS

Hari Ahad nan indah..... Ada ngedate ngan my friends Faten n Shikin..........


Tujuan sbenor jumpa sbb Faten nk bg air zam2 yg ku pesan masa dia nk g umrah hari tu.... Bgs kan, dhla aku yg pesan, pastu dia siap anto lg.....



Lepak2 borak2 kt JJ Au2, sbb diorg nk tgk rumah kaca AF tu...huhu.....




Jln2, duk kt park






Faten n me







Shikin n me





The three of us








Konon2 nak wat candid





Faten yg suka brgambor mcm2 gaya >_<



Elok2 tgkp gambar pastu habis plak bateri sabar ajela.........


Hari ni kt rmh kaca AF tu mcm ramai plak org, Sume student ada, pastu 1st time jmpa Adlin Aman Ramli, jumpa Aznil again...Tp seriously hari tu punye konsert hampeh gilerrrr.... Menci2



Then borak2 gosip2 bout diorg punye life, kwn2 yg lain n also bout me la....


After 5hours kt JJ, 5jam ko... so kami pun mahu pulang... Selepas Faten dpt bubble tea, hot n roll, roti boy n Tako tao (borong makanan), sbb Wawz kt Ukay Prdana, aku pun tumpang diorg balik.......



This is what I got from Tenten








Bekas yg comel,ada air zamzam dlm tuh






Kurma,kacang2, kismis n air zamzam sebotol, utk diminum masa nk bersalin nnt fuh2...





And rantai mcm key chain,gantung kt dlm kete kot... Loket kaabah, cumel2





Byk kan I dpt...Pesan air zam2 je, tp dpt mcm2 huhu.... Thanks Faten n Shikin for ur visit... Pasni tggu I branak la baru ley jmpa lg...hehe...


Tq again Faten yg bersusah payah dtg sbb nk delivery brg2 from Makkah tu... Bilela dpt g kan....



See u guys lg nnt......





Related Articles

3 comments:

tententen said...

lela, no prob lalink, my pleasure.hehe..
kenapa xletak gambar kte laga perut tu, bg ftn nmpk slim skit,haha, btw thanks bg kteorg nmpk kurus haritu, hahaha, main2 je,
btw, u look so berseri2 ibu mengandung, betull, cuba awk tgk..

Mrs Delaila... said...

huhu xmaula letak, nmpk bolat sgt... email awk lupela huhu...so xley nk anta gmbar

tententen said...

haha,xpe,nnt ftn msg kt fb, msg ktsini kang pemes sgt..

Search This Blog

I'm Back......

Last entry was 2014. Lamanya x update blog. Rasa malu pula bila baca2 balik entry2 lama. What to update ya. Hmm I am still working. I g...