In

I'M 24 TODAY!!!!!!!!!!!

Alhamdulillah, syukur ke hadrat mu Illahi, dpt hidup di muka bumi ini selama 24tahun... And di usia 24 tahun ni, hadiah yg tidak ternilai adalah my WMIH yg berusia 26 hari...



Cptnyela masa berlalu, lg 4hari je Iman dh sebulan.... Muka pun dh berubah... Iman cm makin gelap plak...huhu... Ikut sape heh?? Tp kdg2 nmpk cerah kdg2 gelap... cam mano tu??






Iman busyuk di hari birthday mummy...Kitorg g wangsa walk..Nk bli kek mummy... tp duduk dlm kete je hehe... Stroller tok wan blum bli lg, so xley nk tolak2 huhu..........











Thanks to my whole family in law yg susah payah dtg rumah bwk food n drinks... Makan nasi bukhara for the 1st time....

My MIL suh aku mkn nasi putih je, nasi bukhara xley mkn sbb berminyak kot... n nnt gemok.... Tp bila diorg balik, aku baham la ada yg tinggal tu... sedap seyyh..


Bdn aku dh back to b4 preknen,kecuali tang perut...dh xley pakai bengkung kan.. Ada sket je lg lemak..hehe.. Wawz ckp tgn aku dh mcm kayu...ciss sungguh... tp maksudnya kurusla tu huhu











Iman wish birthday kat mommy dia lps potong kek..huhu





Related Articles

2 comments:

FareHa Ainuddin said...

happy Birthday laila... Comelnya iman.. nampak besar sket da.. yeay.. nanti leh la i berani sket nak dukung.. seronok nye dapat hadiah hari jadi yg tiada nilai.. congrats~!!

Mama Likha said...

hppy bday ~ tu ais oren sejuk sejag tu mnum jgk eh???

Search This Blog

I'm Back......

Last entry was 2014. Lamanya x update blog. Rasa malu pula bila baca2 balik entry2 lama. What to update ya. Hmm I am still working. I g...