In

2 JAM DI HARI RABU



Di hari Rabu nan indah, hujan sepoi2 bahasa dr pg... Wahh sungguh sejuk dan syiokk utk tido... On that day, Wawz plak cuti n aku dh plan nk g mana2... xkisahla mana2 asalkan kluar rumah, jln dpn rumah pon boley....


Since Wawz off that day, fyi dia cuti seminggu skali je, I repeat seminggu skali... so kena guna peluang yg ada utk berjimba.... xdela jimba mana pon... Mula2 Wawz cm mls sbb hujan lbt giler n Iman plak sdp tido, tp itu sume xboley menghalang si shopaholic ini ok...











Hujan yg lebat dan jalan yg basah.....












1st stop to Maroz, nk cari baju Wawz,since dia kedai kt luar n tgh hujan, aku duk dlm kete n Wawz g cari pastu bbm gambar tunjuk kaler....












Pastuuuu g mana? Jusco lg!!! ngehehe tp jauh skitla bkn JJ au2,tp JJ wgsa maju, jdla kan...
Muka bosan Iman kena ikut mak dia ni hah.... Ala mummy nk g cari Mitten n Booties Imanla...sume pun dh sendat...














Pastu2 g plak bazar Tmn Melawati....fuhhh sgt manyak kedai n makanan yg menarik ye kt sini









ini yg mcm skewed tu...ada ayam,daging n kambing tp nape aku xbeli eyh... nmpk sedap je

















ni plak org beratur sgt pnjg semata2 nk beli popia bsh...sdp sgt ke?? kt satu kedai ni je cmni



Yg g membeli belah ni aku sorg je... Wawz jaga Iman kt dm kete... Dh ada anak cm ginila.. xley mcm masa berdua dulu dh.....Kena pentingkan kesihatan dan keselesaan anak ye tuan2 dan puan2






pasar ramadhan yg basah..........



Jln kejap je, aku beli kuih seri muka, taufu fa n kambing bakar utk Wawz,aku xmkn ponnn






Ok there goes my 2hours, nk berjalan sgt kan, g pun area dekat2 je







Iman yg very the happy walaupun kena ddk dlm kete je









Terimala senyuman senget dr Iman



Dh smpai rumah aku solat dan berkejar ke dapur nk masak.... Saje xnk beli kt bazar, masakan sendiri bg kt hasben lg berkat kannnn...hehe, xdela aku xsuka sgt beli nasi2 kt bazar... Boley masak sendiri so kita masakla kan.........










Ni je aku masak, nasi tomata, ayam masak merah n sayur oyster sauce








Full menu,tambahan kambing bakar n donut big apple...



sekian








Related Articles

2 comments:

FareHa Ainuddin said...

alahai iman.. comelllnyaa.. tembam suda.. nie boleh agah da ke? rindunyaaa imaann.. menu saya kat rumah lak ari2x kena ada ayam percik ngan popia basah jugak.. sedap~

Mrs Delaila... said...

haah dh boleh agah dh...nnt dia gelak.. ckp pun dh byk huhu...ayam percik hari2? gila hebat...kalau masak lg hebat gile huhu

Search This Blog

I'm Back......

Last entry was 2014. Lamanya x update blog. Rasa malu pula bila baca2 balik entry2 lama. What to update ya. Hmm I am still working. I g...