In Iman

IMAN NEXT DEVELOPMENT



Salam 26 Ramadhan....ecececey.... Today Iman kena inject sbb dia dh 3bulan beberapa hari.... Hoyeah2.....



No words can describe how thankful, proud, happy I am from the day he was born........



And of course, day by day he getting bigger,wiser, smarter n for sure cuter la kann ....



Dlm 2 hari ni, dia sibuk nak berpusing2... dr position terlentang nak ke meniarap........Ok mari kita saksikan, cara2 meniarap dari model yg sgt hot Iman Hadif
















Cubaan2 mengiring














Dgn sorakan aku menyorak Iman so he will be more encouraged to do it..... Siap jeling mummy lg tau........ Mummy ni bising r huhu....















Pergerakan terganggu oleh tgn kiri yg kt bawah tu.....











Masih mencuba dgn sedaya upayasnyes









Meh up close sket









Muka baby comel hampir give up..... So I help him a little bit... tolong skit je, tolak bahu dia pakai jari aku ni hah...haha.... xpela tolong sket... kang dia give up trus xmau buat.........









Hasilnya............

















One happy baby with a strong head control












Muka pelik










Mummy... are u proud of me Mummy??

Of course,for sure syg...........









Dh keletihan... Iman golek balik













Hasil golekan mantap tadi







Air liur yg merembes, seperti peluh seorang atlit









Sebab dh penat meniarap,n x bley trlentang balik, he cry.... Baby 3bln blum boley meniarap n kembali ke keadaan asal dia terlentang......














Dgn bantuan super mummy, aku pun trlentangkan dia balik...penat dh leher dia.......












Iman menangis manja sbb letih sgt ahaks..... senyum sudah terbalik















Cobaan untuk menenangkan diri.........

















Bertenang sepenuhnya dh.............





Really proud of my baby.... N bersyukur sgt bila jadi org pertama discover all his development... Bayangkan kalau kerja, mesti xdpt jd org pertama tgk certain development..... Alhamdulillah syukur rezeki masih ada n aku xperlu bekerja n dapat jaga anak pertamaku dgn sendirian berhad......



sekian




Related Articles

3 comments:

tententen said...

go go iman!!comel gila muka bangga dia tu..hantarlah masuk baby contest..mane tau menang sabun..hehe

Mrs Delaila... said...

Huhu Iman nak menang motor, xmau menang sabun hehe.... A'ahla, Kita dh bley join contest2baby ni

uMi KaLtHuM said...

hehe xsabar tgu next development..! btway untg laila dpt jg anak sndri =)

Search This Blog

I'm Back......

Last entry was 2014. Lamanya x update blog. Rasa malu pula bila baca2 balik entry2 lama. What to update ya. Hmm I am still working. I g...