In

6 MONTHS LATER





 This post is not about iman hadif, sbbnya dia belum pun 6 months.......... Rasanya dah lama x cite pasal kekucing aku... not kekuda eyh.. xmampu nak bli kuda...



Ada ke yg wonder what happen to them lepas aku beranak?? Hmm actually semua pun telah dijual, berharga seribu sekor... ada 4 ekor so dapatla 4 ribu.............








NOT!!!!!! In ur dreams la Laila oiii.... Mana diorg?? Ni hah..........












Buat perhimpunan haram plak kat sini.......



 Si emak yg blur... Miley 
















 Sila gelak kat bapak diorg ni.... Si Percy, yg buat lion cut few weeks ago...
The pet shop charged RM90.......... lagi mahal dari aku potong rambut woiii....
Tp disebabkan bulu dah terlebey, sampai Percy sendiri rimas, maka dicukurla ia...........









 The not so baby kitty anymore










 Kashi, Wawz bg nama sempena watak dlm cite naruto, kakashi eyh?? ntah x tgk 














 Momo the only female kitten.... Nama dia sempena hidung dia yg comot.... dah sental pakai berus dawai pun xnak hilang...............




















Tommy si pemalu yg kiut................











Golek2 kucing........... Diorg x selalu dapat bebas mcm ni.... selalu duduk kt bilik blkg je.... Sbb sume pun aktif menggila, so xley lepas selalu... Penat plak aku nk monitor diorg ni kalau wawz xde




 Well dulu ada 4 ekor, tp tinggal 3 sbb 1 lagi jalan kaki g duduk rumah mak aku.......... Eyh x, mak aku nak sgt kucing ni so bgla satu.............. So sorry to kak nad n emy yg mintak kucing nih........ My hubby dh terlebey syg kt diorg............


Smlm Miley terlepas kluar ikut tgkap blkg, Tp dia ddk je situ xlari, mngiau2 nak masuk.... Tp xdpt la kan.... wawz g blkg dia lari sbb bunyi selipar kuat sgt........... Aku biar jela ingat dia dpt tgkap.... last2 kena pggil aku jugak....... Dia dh lintas jln hampir kena langgar kete..... Aku panggil elok plak dia dtg..............







Conclusion nye......... I'm a cat whisperer.......... wuhuhuhu






Hadiah birthday oh hadiah birthday......... dh 4 bulan dh tunggu ni.... stressnyeeeeeeeee.........











.



Related Articles

1 comments:

Mama Likha said...

hukssss....... ahernya bela sndiri jgkkk....

Search This Blog

I'm Back......

Last entry was 2014. Lamanya x update blog. Rasa malu pula bila baca2 balik entry2 lama. What to update ya. Hmm I am still working. I g...