In

TAMAN TASIK DATO' KERAMAT









Semalam kami satu family pergi ke Taman Tasik Dato' Keramat untuk beriadah.... wehuuu, sbb my Wawz cuti for 1 month sebelum start kerja kat PPUKM.....
Planning asal memula nak g Tasik Titiwangsa, but something came up so mcm dh lambat, dgn jalan jam kat Tun razak nanti.... Maka ke dato' Keramat la kami...





Mula2 agak under estimate kat Tasik ni... ingat cm biase je, sbb nmpk kecik je dr luar... selalu lalu je, sbb mmg dkt dgn rumah about 5min je sampai....





Me yg gumuks ni nak jogging sbb rasa diri ini dah sgt xkurus je hehe.....







 



Adalah dengan ini putera lilin mahu ke tasik, tp panas maka haruslah ditutup dgn kain.....
Tinjau sikit........
















Alaaa sengih tunjuk gusi ye mucuk






 papa menolak Iman dgn gagahnya menaik bukit....












Iyah iyah tolak lagi...



 Iman steady je... Sengih lagi tu, nnt dah besar kita lari sama2 eh... kasi kurus sket.. tu Iman nampak babat malula ............
















Ada gelanggang futsal.... Wuuu sgt rindu nk tendang bola masuk gol... Anybody want additional player??? huhu... Rasa nak msuk je court g rembat bola...  xpasal2 kena rembat ngan bebudak tu plak..















Iman dah besar bley main kat sini.....












 Got extra padang yg luas.. tu adik2 kecik main bola, comel je tgk










 Outdoor gym pun ada






















 Sgt tenang,walaupun jalan sebelah tasik ni agak jem........















G jogging pakai cardigan, ntah pape ntah mummy Iman ni............
Lepas jogging dlm 4 round, xde jog sgt sbb takut seliuh, dh setahun kot x jogging, it's time to go home









  

Dukung Iman skit,bg tengok scenery.... slalu asyik g mall yg ber aircond je








































 Sian Iman kena alih2 dari cahaya matahari...huhu









He refused to sit properly dlm stroller bila letak balik, diangkat2la kepala tu, siap sendal pakai tangan... clever boyla Iman ...........
Habis dh visit ke Tasik, best jugak and kwasan dia luas sebenarnya.....will go here lagi nanti... jogging2, mari hapuskan segala lemak degil ini........ 




p/s: sgt jeles kepada Sazzy falak yg dh kembali kurus, selim melim mcm b4 ada baby........








Related Articles

2 comments:

FareHa Ainuddin said...

babat~ hahaha.. teringat zaman UiTm.. macam best je tasek nie... iman so cute la... gere~ hehehe..(^^)

Mrs Delaila... said...

Hue pasni nk g yg kt ke LNG plak

Search This Blog

I'm Back......

Last entry was 2014. Lamanya x update blog. Rasa malu pula bila baca2 balik entry2 lama. What to update ya. Hmm I am still working. I g...