In Iman

PABILA DARURAT








So sorry Iman , disebabkan keadaan yang darurat maka mummy terpaksa mengambil langkah yang agak brutal ini.................












 Ehehehe, sorry sayang...
Alkisahnya, kitorg g rumah in law, ingat nak balik petang, but have to stay sbb nak wat tahlil 1 famuly.... so mummy xbawak baju extra, makanya, pinjam baju aunty dia yg umur 10 taun itu, ni je baju paling kecik yg available...........





It is a t-shirt pompuan utk bdk 7-8 tahun, bila iman pakai dah jadi dress plak... sowwyyyy...  haha
Next time it won't happen again okeh....











 Gelak sokmo...........





Tapi......










 
 
 
I'm still a boy ye, mana bley sopan2 nih... hbs terangkat semua...

Related Articles

3 comments:

FareHa Ainuddin said...

ayooo..iman.. hahaha.. comel la pakai skirt.. kasut iman comel... ingat mmg mummy beli dress kat dia.. (^^')

tententen said...

hahaha..happy je dia..tapi iman tetap comel lah!!
lela, tadek ke video iman lagi? nak tgk iman on the move..haha=P

Mama Likha said...

msya allah !!!

Search This Blog

I'm Back......

Last entry was 2014. Lamanya x update blog. Rasa malu pula bila baca2 balik entry2 lama. What to update ya. Hmm I am still working. I g...