In Pregnancy

Atas permintaan Aunty Fareha


Diatas permintaan acik pareha,mehla saya tunjuk sket gambor scan arituh.... mmg nk ltak tp xclear sgt, doktor tu scan gmbr xbest hehe...manyak songeh plak ko kan dhla free, kalau x scan je 2o lbey, caj brcakap lg ehehe....




Hah ni gambar ape adik2? kepala belah kiri,yg kanan tu montot ok.. bwh tu peha yg comelll..nmpk x?? dia mcm sujud,tp kalau keadaan sebenar kepala tu actually kt bwh,kaki kt atas.....



ni kapla




ini pun kapla....






sbb dh pakai unifi yg mcm laju nih,rajinla upload video skali,nah hamekkk wlaupun byk merapu.. kt hjung tu dh nk tnjuk gender skali asyraf g stop..ehehe nasibla labu...



sekian berita terkini



Related Articles

2 comments:

FareHa Ainuddin said...

alahai comeyl nyee.. dalam video pun dengar borak2 lagi.. awat kamu diam je.. hehehe..(^^) baby dah tendang2x ke? sibuk je auntie par nie.. ngee~!!

Mrs Delaila... said...

saya xdiam,asyraf duk seblah doc tu tgh rakam,sy tgh baring,tu yg xdgr sgt sore.... baby tendang2 dh,still geli2 r blum senak lg huhu

Search This Blog

I'm Back......

Last entry was 2014. Lamanya x update blog. Rasa malu pula bila baca2 balik entry2 lama. What to update ya. Hmm I am still working. I g...