In Pregnancy

Atas request my fren puan sharifah plak...

Hari tu my fwen Fareha request nak tgk gambar scan baby... This time my old fren (she's not old laa..)Syarifah Nabila dr skolah menengah yg dah jadi mummy.. Baby boy,twins gitu.. normal delivery lg tauuu .. Dia request nak tgk gambar I yg hawgggtttt ni masa tgh preknen...


Actually dia mintak kt fesbuk,tp malasla nk update gambor kt fesbuk dah...kt blog jela...Haa kak pah meh I introduce u to my belog...









Ini saya,on the way nak g jln Tar... nk tmbh koleksi tudung n nk nengok tudung2 yg latest skrg ni haaa.....








Ini pulak suami saya...encik wawz...yg kompelin I g lama sgt tgk tdung tu,oloh stgh jam pun lama ke?? nak g sorg xbg plak....






Tgh happy dgn smangat berkobar2 nak beli tudung kat Jalan Tar nih... Ni skrg tudung feveret I... Mmg malas giler nak berbelit selendang bagai.... Nak tau ape komen Wawz bile aku pakai tudung ni??? Dia ckp mcm Indon, cisss ade ke patott..kurang hensem sungguh... Tp tdung ni mmg al-senangla nak pakainye kann... trus siap menutup kapla... Indon pun Indon la...





Next jeng jeng jeng.......




*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Gambar I yg hot meletop2 nih ekekekekeke.....



Gambar sisi.....Ni baju seblom mengandung lg....





Gambar depan...dgn tdung baru hihi... (gmbr ni nsb xpegang nombor cm nk masuk lokap tuh)


Hehe, cukup eyh gambar2 I preknen ni... ha ni gambar saya yg mengandung 5bulan setengah.... lg setengah masuk 6bulan dah... Tu ajer ye... Any komen? >_<

Related Articles

3 comments:

FareHa Ainuddin said...

tak nampak peyut sgt pung.. hehehe.. pakai la baju maternity yg nampat macam mak buyong betul2x.. hehehe.. so cute la kamu.. by the way.. santek tudung baru anda.. like2x..

Mrs Delaila... said...

eee....xmaula pakai baju maternity lg...xrock r.. hehe... kita lg prefer pkai tshirt asyraf dr pakai gown2 sume tu ngehngehngeh...tudung baru yg trlambat sket sedar kewujudannya

twinz mummy said...

boalat nye awk hehhe...huhu thanx laila terharu...chumel2x sgt hehe tapi tak ketara sgt la...a'ah pakaila baju maternity...bile lg nk rasa pengalaman tu lela..kite dulu baju susah nak carik huhu almaklum "tinggi" sgt...huhu last2 beli jugak tak kire then hantar alter..;p
pengalaman pertama pakai tau lela..kem salam kat wan ye..

Search This Blog

I'm Back......

Last entry was 2014. Lamanya x update blog. Rasa malu pula bila baca2 balik entry2 lama. What to update ya. Hmm I am still working. I g...