In friends

Esma one step ahead.....

Lagi skali tajuk nak poyo je...... on 1/1/11, our beloved friend Esma Nawal telah selamat ditunangkan dengan Kamal.....Sangat cantik Esma mlm tu,make up comey... Baju sume canteks...







Kak Esma kita yg akan kawen on 1/7/2011....











Sweet.....






Esma n her tunang,comel sgt kay 1st time tgk org tunang yg lelaki siap bwk bunga ntuk prempuan,sape yg nk tunang pasni bley ikut cmni huhu......







Kami2 yg dtg,ade yg berpunya,ada yg tgh mencari n mak buyong nmpk x??? 3 dari kiri...yela perut blum menonjol kotla korg xnmpk kn....








Gosip2,borak2...napela saya ini bukan fotogenik...xcomel tul


Anyway,congrats to Esma,makanan best sgt,ada cupcake, ada cream puff (ety sila jeles) and balik tu siap dpt telur pindang dah mcm g kenduri kawen plak....Looking forward to go to her wedding day.... Insyaallah bley pegi dgn my new 'handbag',tu pun kalau dh hbs pantang ihihi.... tp nak g jugerks....




Related Articles

3 comments:

FareHa Ainuddin said...

hahahha.. new hanbag ha.. tak sabar nak nengok.. hehehe..wow.. like this post.. sume cantik2x...<3<3

Mrs Delaila... said...

gmbar2 yg esma sorg tu sume ambik kt fb die huhu... yg awk tu sila upload gmbr jgk ye...huhu

esmanawal said...

i like! thanks for your lovely post~

Search This Blog

I'm Back......

Last entry was 2014. Lamanya x update blog. Rasa malu pula bila baca2 balik entry2 lama. What to update ya. Hmm I am still working. I g...