In Shopping

WELL IT TURN OUT TO BE TRUE LA DEYYY




Remember my previous post ckp psl g Jusco dh ambik segala tok nenek barang,skali salesgirl tu ckp kuat2 kt kwn dia rugi bli arini coz esk trun harga??? So I put everything back...literally la,sbnrnya letak troli pastu blah,haha....



Pastu ajak wawz g jgk smlm,pastu tgk kt luar JJ xde pun banner ckp psl sale tu... Pastu nk sedapkan hati ckpla maybe baby fair je kot kt tingkat atas....



Soooo.......







Yeah betul ......



Spend 1hour kt area baby je hihi....








Bersunggoh tu cari baju,tgkp gmbr pun xprasan.... Sbb baju n sluar dia jual asing2, pastu dh dpt baju size btol,sluar plak size besar, baju tido je pun huhu









3 plastik sajer.....








What we bought, tgk xde bedak pun kannn... wawz banned bedak coz he said,ade study menyatakan bahawa bedak can cause cancer, dh tabib ckp gitu so xbli la... Ganti ngan lotion.. uuu xsabar nk bau newborn baby pas mandi wangiiiiii.......








Baju-bajuan,byk putih je,xbyk yg comeyla kt JJ ni,try carik kt OU r bila2,byk baby shop....







Hasil pencarian baju oley wawz yg bersungguh tu...









Got this bag,mula2 cm nk bli lmbt sket sbb pantang nnt xkemana pun,tp tbe2 pk,eyh brg nk bwk g hospital xkan nk pakai bag gym aku kot..huhu







It's actually 2 in 1, yg part ni warmer utk botol susu...








Manicure set







Sikat,hehe wawz ckp kalau ada rambutla,mestila ada kan,xbyk sikit..







And got this free johnson's towel kalau beli brg brand johnson's at certain amount



Ok yg mende2 cenonet dh settle kot, dh masuk 6bulan setengah dah, gosh how time flies, mcm solero shot kt genting je (tibe2 plak) pasni big stuff plak...Baby cot,B pump, stroller, huuuu


Can't stop myself from mengshopping...haishhh selagi xbranak selagi tu keje nk membeli je...sabor2...


end








Related Articles

2 comments:

Mama Likha said...

lela...

pad beli yang POISE sngt sesuai dan sedap pkai. B pump beli Spectra 3 dabel pumping electric, bagus sgt..., no regret! B pump awk leh tgk kt www.enjoybreastfeed.com... byk pakej2 yg dia jual, harga sgt reasonable then try talk to michelle tu mmg frenly sgt...

nti kaknad nak bag satu special present ok :)

Mrs Delaila... said...

ooo poise eyh?? xtau pun psl pad tu, time tu ada pureen and kotex,hangkut dua2,nnt sy carik...

pump spectra eyh? tula ada avent,medela,ameda la, pening nk pilih, huhu thanks kak nad,really appreciate it, kalau ada pape tips share la eyh, yela kwn2 yg lain xde yg dh kawin pun huhu

tenkiu!!!!!!!

Search This Blog

I'm Back......

Last entry was 2014. Lamanya x update blog. Rasa malu pula bila baca2 balik entry2 lama. What to update ya. Hmm I am still working. I g...