In wawz

SANGAT X PAHAM

Entry ni ditulis dgn perasaan yang geram gumbira........huhu ada ke? Geram geleman? Tgh geram pun nk ngarut ke?? Actually tgh geram gilosss okay....


Sbb sbb sbb?? Smlm wawz balik dia cite la clique dia aka rakan sekerja pompuan tanya dia... X ingat exactlyla ayat dia, but soalan tu ala2 mcm nila

" korg2 (wawz n the gang yg kononnya ada "rupa") ni xteringin ke nak pasang dua 3? ko kan ada lg 3 tmpt kosong (means bley kawin lg 3)


N wawz pun jwbla I'm still loyal...... EEEE ape ke bongok sangat pompuan tuh?? Dah la pompuan bley plak tanya laki cmtu, sort of mcm menggalakkan je, eee mengong tahap superb la dia tu... Dia itu adalah Dr A (mmg nama sebenar),blaja tinggi2 jd dokter tp pemikiran cm bdk xcukup umur....



Pastu sambung lg bla bla bla with all the stupidest question woman shouldn't asked or encouraged men to do.... Masa wawz cite2 tu aku tgh ngadap laptop (again) baca blog2 mak2 ni kan.... Aku nmpkla muka wawz bersinar2 sbb ada org puji muka dia.....Aiii xbley blah btul ok....



Nsbla aku tgh concentrate baca blog2 ibu n shopping online ni.... Tp berkat mengandungkan baby boy ni, I realized that I'm calmer than before I got pregnant, haha....Cool la my baby ni,bwk good aura kt mummy eyh.... Aku cool je ble dgr wawz cite tu...Tp geram still ade r.......... Ape ko rasa ble pompuan lain tanya n ckp gitu kt laki ko kannn??



Ble wawz mcm tanya pendapat aku... Aku pun jwbla, "aphal pulak dia tanya cm gitu?? Pastu awk rasa awk tu ada rupa sgtla?? " haha amek,nk suh aku bg pndapat plak,dlm tenang ada bengkek ok... N sambung lg " Yg si A tu tanya awk cm tu tu apsal?? Dia tu dhla pompuan, Kalau jd kt diri sendiri cmne?? Dia nakla jd kt diri dia tu,suami pasang 2-3???(she's still single la tp)"



Pastu wawz sengih jela dgr jwpan aku bg, nk intriguing bini mengamuk ke??Xjd la plak kannn.... Dh bininye tenang setenang tenangnye.... huhu... Cube aku ngandung anak pompuan,alamat lebamla kena cubit laki aku walaupun soalan tu dr kwn dia... Pastu mesti aku lari masuk blik ngs2 hempas pintu....Ahahhaaha.... Kotlakan...Preknen anak pompuan kan biasa emo sket...Org katela bkn saya kate...




Salah sorg geng wawz....Yg membuat pompuan tu tanya gitu







Hehe,xpsl2 masuk blog I, Nama Dr Ihab... Familiar ke? Ramai org confuse wawz ngn dia ni sbb dua2 chinese look... n He's on rancangan Siti Ahad lepas,haa yg ni bley r tanya cmtu sbb dia single lg...Yg nk tnya kt laki aku tu apsaaalllll laaaa pompuannn...


Pastu hbsla topik itu di situ sajer,tanpa ada periuk belanga yg melayang.... To that pompuan, I dunno what to say la kak oiiii....Pompuan mcm ni pun ada kt dunia nih....Pastu aku bg kata penutupla kt wawz " I declare a war with that woman" Dan sambung google online shopping lg







Related Articles

4 comments:

uMi KaLtHuM said...

fuhhh panas nih! sape doc pompuan tu?? brani betol die tnye gtu kat abg acap ek..cehh hahaha tibe2 plak umi yg emo kan..haha rase nk carik je sape..die doc kat paeds kn..hehe (wahhhh siyes xsuke pompuan yg kaco/gatal ngn suami org owh ) tp papepon u'r cool laila ! =)

Mrs Delaila... said...

ahhaha.......sabar2...a'ah doc kt paeds...carila,stat A hjung dia H....

mary said...

permpuan gila!!!!

Mrs Delaila... said...

Yeah....What more to say

Search This Blog

I'm Back......

Last entry was 2014. Lamanya x update blog. Rasa malu pula bila baca2 balik entry2 lama. What to update ya. Hmm I am still working. I g...